Not known Details About روش درمان بیماری پروانه ای
Not known Details About روش درمان بیماری پروانه ای
Blog Article
شستوشوی روزانه پوست: جهت تمیز کردن زخم، به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه محل زخم را با محلول آب نمک رقیق شستشو دهید و محلولهای دیگری مانند سرکه رقیق شده نیز میتوان استفاده نمود.
بیماری پروانه ای هیچ درمانی ندارد، هر چند اشکال خفیف آن ممکن است با افزایش سن و سال بهبود یابد و روش درمان مراقبت ، بر تاول ها و جلوگیری از ایجاد تاول های جدید تمرکز می کند.
مادرانی که شیردهی پستانی میکنند، نباید میزان زیادی شیر بنوشند (توجه :لازم نیست شیر بخورید تا بدن شما شیر بسازد) .
سندرم کیندلر: نوع نادری از بیماری پروانهای است و باعث درگیری تمامی لایه های پوستی و شکنندگی بسیارشدید پوست میشود.
چنانچه در بخش سلامت نمناک گفته ایم یاد بگیرید که چطور باید از زخم ها مراقبت کنید و مواد غذایی خوب فراهم کنید، که برای افراد با این بیماری ضروری است.
علت بیماری پروانه ای چیست؟ بیماری پروانه ای یک بیماری ارثی است و ژن بیماری از یکی از والدین بیمار (اتوزوم غالب) یا هر دو والد بیمار (اتوزوم مغلوب) یا به عنوان یک جهش ژنی جدید در فرد به وجود آید و منتقل میشود.
گاهی شکم نوزاد بادکرده میشود. کودک معمولا دست هایش را گره میکند و پاهایش را که معمولا سرد میشود، متناوبا باز و بسته میکند.
به این فکر کنید که اگر سه سال گذشته فلان تصمیم را نمیگرفتند یا اینکه یک عادت موثر را در خود ایجاد میکردید، اکنون در چه وضعیتی more info قرار داشتید. بنابراین از الان به آیندهی خود فکر کنید.
هر فردی در هر شغلی که دارد، باید به بهترین شکل فعالیت کند و از سهلانگاری بپرهیزد. کوچکترین سهلانگاری یا کار اشتباهی میتواند به راحتی سرنوشت چندین نفر را تغییر دهد. مثلا یک حسابدار اگر مسائل مالی شرکت را به خوبی بررسی و اداره نکند، افراد سودجو میتوانند بهآسانی دزدی کرده و شرکت را دچار ورشکستگی کنند.
آیا بیماری پروانه ای در آزمایش غربالگری بارداری تشخیص داده می شود؟
نوجوانان و بزرگسالان با انواع خاصی از بیماری پروانه ای در معرض خطر بالای توسعه نوعی سرطان پوست شناخته شده به نام سرطان سلولی فلسی قرار دارند.
پوست را مرطوب نگه دارید: میتوان از مرطوب کنندههایی مانند روغن بچه استفاده کرد.
داشتن پیشینه خانوادگی ابتلا به بیماری پروانهای عامل خطر اصلی به منظور بیشتر شدن شانس ابتلا به این بیماری میباشد.
سعی نمایید در قسمتهای حساس همچون زانو، آرنج و سایر نقاط تحت فشار، از قسمت داخل لباس آسترهای نرم بدوزید. در صورتی که ممکن بود از کفشهای نرم ویژه استفاده نمایید.